0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Ardenner split

Ardenner split komt u kopen bij Zandhandel van Oudenaarden. Ardenner split is een gebroken natuursteen uit de Belgische Ardennen. Het is waterdoorlatend split. Het voordeel van Ardenner split is dat u het eenvoudig zelf kunt aanleggen als paden in uw tuin of oprit. De combinatie met natuursteen biedt vele mogelijkheden en wordt vaak toegepast in moderne tuinen. Deze soort split is grijzer dan andere soorten split. U kunt het bij ons diverse hoeveelheden bestellen. Of u nu op zoek bent naar een enkele bigbag of naar meerdere, wij leveren uw bestelling zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Weet u niet precies hoeveel u nodig heeft voor uw oprit of tuin? Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat!

Ardenner split: hard en kleurvast

Ardenner split van Zandhandel van Oudenaarden is hard en kleurvast. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van deze verharding. Deze kenmerken zijn ook meteen de reden dat ze geschikt zijn voor parkeerplaatsen. Is dit ook waar u het Ardenner split voor wilt gebruiken? Dan raden we wel aan om een sterke ondergrond aan te brengen. Wij kunnen het split door heel Nederland leveren en hanteren scherpe prijzen. Hierdoor kunnen we voor elk budget een passende oplossing bieden.

Meer informatie

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Zandhandel van Oudenaarden of over onze diensten en producten, zoals Ardenner split? Neem dan contact op via 0181-2362095. Aarzel niet langer en kom bij ons Ardenner split bestellen! Plaats uw bestelling direct online!

Heeft u Ardenner split nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.