0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Drainagezand

Drainagezand kunt u eenvoudig online bestellen bij Zandhandel van Oudenaarden. Dit zand is uitermate geschikt voor het draineren van uw gazon, tuin, paardenbak of weiland. Drainagezand is een grove zandsoort dat water uitstekend doorlaat. Doordat het zand niet verdicht, raden wij af om het te gebruiken onder bijvoorbeeld bestrating. Ook voor deze toepassing beschikken we bij Zandhandel van Oudenaarden over het beter geschikte straatzand. Drainagezand wordt ook gebruikt rond drainageslangen. De grond eromheen wordt dan namelijk droog gehouden. Ook wordt het ingezet voor de verschraling van zware ondergronden. Desgewenst kunnen wij het zand bij u op locatie leveren.

Drainagezand in verschillende hoeveelheden beschikbaar

Drainagezand is bij Zandhandel van Oudenaarden in diverse hoeveelheden beschikbaar. Wij kunnen het als los gestort zand leveren, maar ook in bigbags. Welke wensen u ook heeft, wij zullen er rekening mee houden. Door onze scherpe prijzen kunnen wij voor ieder budget een geschikte oplossing bieden. Bovendien leveren wij zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Op deze manier kunnen wij iedereen van drainagezand voorzien. Een bijkomend voordeel voor onze klanten is dat u het drainagezand eenvoudig online kunt kopen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Zandhandel van Oudenaarden? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0181-2362095. Weet u al hoeveel drainagezand u wenst? Plaats dan direct online een bestelling!

Heeft u drainagezand nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.