Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Drainagezand

Drainagezand kunt u eenvoudig online bestellen bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden. Dit zand is uitermate geschikt voor het draineren van uw gazon, tuin, paardenbak of weiland. Het is een grove zandsoort dat water uitstekend doorlaat. Doordat het zand niet verdicht, raden wij af om het te gebruiken onder bijvoorbeeld bestrating. Voor deze toepassing beschikken we over straatzand dat hier beter voor geschikt is. Drainagezand wordt ook gebruikt rond drainageslangen. De grond eromheen wordt dan namelijk drooggehouden. Ook wordt het ingezet voor de verschraling van zware ondergronden. Desgewenst kunnen wij het zand bij u op locatie leveren.

Drainagezand in verschillende hoeveelheden beschikbaar

Drainagezand is bij ons in diverse hoeveelheden beschikbaar. Wij kunnen het als los gestort zand leveren, maar ook in big bags. Welke wensen u ook heeft, wij houden hier rekening mee. Door onze scherpe prijzen kunnen wij voor ieder budget een geschikte oplossing bieden. Bovendien leveren wij zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Op deze manier kunnen wij iedereen van het juiste zand voorzien. Een bijkomend voordeel voor onze klanten is dat u het zand eenvoudig online kunt kopen. U koopt bij ons verschillende soorten zand. Hierbij kunt u denken aan ophoogzand, tuingrond en zelfs tuinaarde.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181-2362095 of stuur een e-mail naar info@jgvanoudenaarden.nl. Weet u al hoeveel drainagezand u wenst? Plaats dan direct online een bestelling!

Heeft u drainagezand nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.