In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

Drainagezand is een grove zandsoort dat water uitstekend doorlaat en wordt daarom veel gebruikt voor het draineren van uw gazon, tuin, paardenbak of weiland. Bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden uit Oostvoorne bestelt u drainagezand tegen een aantrekkelijke prijs.  Doordat het zand niet verdicht, raden wij af om het te gebruiken onder bijvoorbeeld bestrating. Voor deze toepassing beschikken we over straatzand dat hier beter voor geschikt is. Indien gewenst leveren wij het zand bij u op locatie.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Drainagezand in verschillende hoeveelheden beschikbaar

Wanneer u drainagezand bestelt, heeft u de keuze tussen diverse hoeveelheden los gestort zand. Ook is het mogelijk om big bags te bestellen. Wij denken graag met u mee en houden ook rekening met uw wensen en eisen. Door onze scherpe prijzen bieden wij voor ieder budget een geschikte oplossing. Bovendien leveren wij zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Op deze manier voorzien wij iedereen van het juiste type en de juiste hoeveelheid zand. U koopt bij ons verschillende soorten zand, waaronder:

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden uit Oostvoorne? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181 – 262095 of stuur een e-mail naar info@jgvanoudenaarden.nl. Weet u al hoeveel drainagezand u wenst? Plaats dan direct online een bestelling!

Bel ons

Mail ons