In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

U kunt eenvoudig en snel uw metselzand kopen bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden in Oostvoorne. Metselzand is rivierzand met een hoekige korrel dat een sterke structuur heeft en daardoor uitermate geschikt is voor het maken van metselmortel. Al jarenlang leveren wij producten van absolute topkwaliteit tegen concurrerende prijzen. Dankzij onze ervaring en kennis, zijn wij dé betrouwbare handelspartner wanneer u zand of grind wilt bestellen.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Uw metselzand kopen bij een ervaren specialist

Bij onze zandhandel kunt u metselzand kopen in diverse hoeveelheden. Wij leveren uw product als losgestort zand, maar het is ook mogelijk om deze in big bags te laten bezorgen – afhankelijk van wat voor u het handigst is. Door onze scherpe prijzen, leveren wij voor ieder budget. U kunt metselzand bestellen zonder extra bezorgkosten binnen ons leveringsgebied. Bovendien leveren wij altijd zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Wilt u metselzand kopen, maar valt uw woonplaats niet in ons leveringsgebied? Dat is geen enkel probleem. Stuur ons dan uw keuze en gegevens per e-mail door en wij sturen u een offerte op.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

Wilt u bij ons metselzand kopen, maar heeft u nog vragen over dit type? Of wilt u meer weten over een van onze andere producten, zoals tuinaarde of teelaarde? Neem dan contact op met ons bedrijf in Oostvoorne. U bereikt ons door te bellen naar 0181-262095 of een e-mail te sturen naar info@jgvanoudenaarden.nl.

Bel ons

Mail ons