In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

Als u straatzand van de hoogste kwaliteit wilt bestellen, is Zandhandel J. G. van Oudenaarden uw ideale partner. Vanuit onze vestiging in Oostvoorne voorzien we klanten binnen en buiten de regio van de juiste producten. We hebben jarenlange ervaring met het aanbieden van allerlei soorten zand en grond per kuub in een big bag of juist los gestort op locatie. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan zand- en grondproducten en benodigdheden.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Straatzand bestellen bij dé specialist in de regio

Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende typen zand en of straatzand bijvoorbeeld het juiste type is voor uw project. Woont u in de gemeente Westland of omliggende regio’s in de buurt van Oostvoorne, bijvoorbeeld Goeree-Overflakkee? Dan is de kans groot dat uw locatie binnen ons leveringsgebied valt. Hierdoor betaalt u geen bijkomende kosten voor een snelle levering op de door uw gewenste locatie. Woont u verder weg in het land, zijn er uiteraard ook mogelijkheden. Wij stellen graag een offerte voor u op indien u straatzand of bijvoorbeeld teelaarde wilt bestellen en laten bezorgen buiten ons leveringsgebied.

Stel uw vragen aan ons

Als u straatzand wilt bestellen bij onze zandhandel op het eiland Voorne-Putten, heeft u de keuze om het te laten leveren per kuub in een big bag of juist los gestort bij u op locatie. Heeft u een vraag over onze producten of wilt u meer weten over onze diensten voordat u een bestelling plaatst? Bel direct met een van onze specialisten door te bellen naar 0181-262095 of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@jgvanoudenaarden.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Bel ons

Mail ons