0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand kopen Hellevoetsluis

Straatzand van topkwaliteit kopen in de regio Hellevoetsluis doet u bij zandhandel van Oudenaarden.

Functionaliteit

Straatzand bestellen is heel gemakkelijk bij van zandhandel van Oudenaarden. U bestelt de gewenste producten en wij leveren, zonder bezorgkosten binnen de gebieden rondom Hellevoetsluis. Ons straatzand is kwalitatief hoogwaardig zand dat wordt gebruikt als zogenaamd zand voor een zandbed. Het zand kent vele functies, maar wordt voornamelijk toegepast voor bestratingen, zoals beklinkeren en betegelen van een terras of oprit. Het zand heeft de eigenschap dat het goed water doorlaat en laat zicht gemakkelijk afrijden, waardoor het een goede ondergrond vormt voor diverse soorten straatwerk. Als u besluit straatzand te kopen in de omgeving van Hellevoetsluis bij zandhandel van Oudenaarden, kijk dan even in de lijst met leveringsgebieden en de daarbij horende prijslijst. Wij helpen u ook graag als u buiten het leveringsgebied woont, alleen dan gelden er andere voorwaarden voor u.

Bestellen en contact

Kortom, voordelig straatzand kopen in de omgeving van Hellevoetssluis, maar ook in de regio Rotterdam, Dordrecht en bijvoorbeeld Barendrecht, doet u bij zandhandel van Oudenaarden. Een complete lijst van de gebieden waar wij leveren, vindt u op deze pagina. Woont u buiten deze gebieden, stuur dan uw bestelling en gegevens door naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte. Voor overige informatie en voor vragen kunt u bij ons terecht door:

Heeft u straatzand nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.