In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

U kunt het best uw teelaarde, metselzand, grind of andere grondproducten kopen bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden in Oostvoorne. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, dankzij de optimale samenstelling van de beste grondstoffen. Ontdek ons ruime assortiment en profiteer van een levering op locatie!

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Eenvoudig teelaarde kopen via onze webshop

Teelaarde kopen doet u het best én het voordeligst bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden. Onze producten kunnen zowel worden geleverd in een big bag, als los worden gestort op een locatie naar keuze. Een prijzenoverzicht van onze producten vindt u op onze website, waarin per kubieke meter helder vermeld staat hoeveel het u gaat kosten. Binnen ons assortiment vindt u niet alleen teelaarde, maar kunt u ook andere grondstoffen kopen zoals:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bezoek onze bestelpagina om simpel en snel teelaarde in de juiste hoeveelheid te kopen voor uw project. We stellen graag een offerte op maat voor u op indien nodig. Stuur hiervoor een e-mail naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl en vermeld hierin uw gegevens en de artikelen naar keuze. Voor overige vragen neemt u uiteraard ook contact op met onze zandhandel via 0181-262095 of info@jgvanoudenaarden.nl.

teelaarde

Bel ons

Mail ons