0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Teelaarde Voorne-Putten

Teelaarde in Voorne-Putten en omgeving bestelt u eenvoudig via de bestelpagina van zandhandel van Oudenaarden. Dit is de zandhandel waar u terecht kunt voor diverse soorten zand en aarde van topkwaliteit.

Betrouwbare kwaliteit

Teelaarde en overige grondstoffen in de regio Voorne-Putten zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze website. U gaat naar ons assortiment, klikt op ‘bestel nu!’ en u wordt direct naar onze bestelpagina geleid, waar u uw gegevens invult en aangeeft van welk product u hoeveel wilt bestellen. En omdat onze prijslijst op onze website staat, voorkomen wij verrassingen achteraf. Als u de teelaarde in de regio Voorne-Putten bestelt via zandhandel van Oudenaarden, weet u wat u te wachten staat. Dat is de service die wij u te bieden hebben.

Contact

Wij van zandhandel van Oudenaarden houden rekening met het gebied waarbinnen we leveren. Deze lijst geeft een overzicht van de gebieden waar wij leveren. Bestelt u bijvoorbeeld teelaarde in Voorne-Putten, dan gelden de prijzen voor u zoals die in de prijslijst zijn opgenomen. Woont u in een gebied dat niet in de lijst staat, dan maken wij voor u een offerte op maat. Neem in dat geval contact met ons op via verkoop@jgvanoudenaarden.nl, onder vermelding van de gewenste producten en uw gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen of informatie kunt u terecht bij onze medewerkers door te bellen naar 0181-262095 of 06-51515763 of een e-mail te sturen naar info@jgvanoudenaarden.nl.

Heeft u teelaarde nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.