0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Teelaarde uit de omgeving van Hellevoetsluis

Bestel teelaarde, metselzand, grind of andere grondproducten bij zandhandel van Oudenaarden in de buurt van Hellevoetsluis. Alle producten zijn van topkwaliteit door hun optimale samenstelling van de beste grondstoffen.

Bestel nu!

Hoogwaardige teelaarde in de regio Hellevoetsluis

Zandhandel van Oudenaarden staat al jarenlang garant voor hoogwaardige grondproducten en een betrouwbare bezorgservice. In ons assortiment vindt u:

–   Teelaarde

–   Straatzand

–   Metselzand

–   Boerenerfgrind

–   Vloerenzand

Wij kunnen de producten zowel leveren in een bigbag als los storten op een door u aangegeven locatie. Wij bezorgen de teelaarde op de door u gewenste manier bij u op locatie in de buurt van Hellevoetsluis of elders in Nederland.

Bekijk onze prijslijst!

Bestelinformatie

Bestellen van teelaarde en andere producten in de regio Hellevoetsluis of elders in Nederland kan bij van Oudenaarden heel gemakkelijk online via de bestelpagina. We hebben vaste prijzen opgesteld binnen ons leveringsgebied; woont u hier buiten, dan stellen we graag een offerte op maat voor u op. Stuur hiervoor een e-mail  naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl en vermeld hierin uw gegevens en de gewenste artikelen. Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan via een van de volgende mogelijkheden contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen graag:

–   Telefoonnummer 0181-262095 of 06-51515763;

–   Faxnummer 0181-262885;

–   E-mailadres info@jgvanoudenaarden.nl.

Heeft u teelaarde nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.