0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuinaarde Barendrecht

Zandhandel van Oudenaarden is dé aanbieder van tuinaarde en andere grondsoorten in de regio Barendrecht. De producten die wij verkopen, zijn speciaal door ons geselecteerd, want wij willen enkel het beste voor u.

Waarom bestellen bij van Oudenaarden?

Bestellen op onze site is heel gemakkelijk. Bovendien vindt u bij ons diverse grondsoorten voor een betaalbare prijs. Maar wij hebben meer te bieden:

  • Levering in (de omgeving van) Barendrecht is zonder bezorgkosten (zie hier de prijslijst) en eenvoudig te bestellen via de online bestellijst. Ook als u in een plaats woont die niet op onze leveringslijst staat, kunnen wij u van dienst zijn. Stuur dan een e-mail naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl met daarin uw bestellijst en gegevens, en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte krijgt.
  • U hoeft geen aanhangwagen te huren.
  • Eén big bag tuinaarde (= één kubieke meter tuinaarde) is al voldoende om tien vierkante meter van uw tuin met maar liefst tien centimeter te verhogen

Kortom, tuinaarde bestellen doet u voordelig bij zandhandel van Oudenaarden. Of u nu in de omgeving van Barendrecht woont, of een heel stuk daarbuiten, wij zorgen ervoor dat u uw tuinaarde tot aan de deur geleverd krijgt.

Contact

Voordelig en snel tuinzand aanschaffen in de omgeving van Barendrecht en daarbuiten doet u via deze website. Als u in het leveringsgebied woont, kunt u gebruik maken de bestellijst op onze website. Woont u echter in een andere plaats, stuur dan een e-mail met uw productwensen en gegevens naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl. De offerte zal dan zo snel mogelijk worden opgestuurd. Voor het stellen van vragen kunt u mailen naar info@jgvanoudenaarden.nl, bellen naar 0181-262095 (of naar het mobiele nummer 06-51515763).

Heeft u tuinaarde nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.