0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuinaarde bestellen Spijkenisse

Tuinaarde bestellen in de omgeving van Spijkenisse doet u tegen spotprijzen bij zandhandel van Oudenaarden. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé betrouwbare handelspartner op het gebied van aarde en grondstoffen.

Aan huis geleverd

Tuinaarde bestellen in de buurt van Spijkenisse doet u simpel en snel via de site van zandhandel van Oudenaarden. De tuinaarde is uitermate geschikt voor grondborders, tuin of gazon en kan per kuub geleverd worden in een big bag of los gestort worden. Dit allemaal op een locatie naar keuze, zodat u snel en efficiënt weer verder kunt met uw (tuin)project. Wij leveren zonder extra bezorgkosten binnen ons leveringsgebied. Valt uw woonplaats niet in het leveringsgebied? Dat is geen enkel probleem: stuur ons uw keuze en gegevens door en wij sturen u een offerte. In onze algemene prijslijst staan de prijzen die wij voor de woonplaatsen binnen ons leveringsgebied hanteren. Waar u ook woont, als u besluit tuinaarde te bestellen bij zandhandel van Oudenaarden, bent u verzekerd van levering aan huis. Ook als u niet in de omgeving van Spijkenisse woont.

Contact

Tuinaarde bestellen in de omgeving van Spijkenisse (maar ook daarbuiten!) doet u eenvoudig bij zandhandel van Oudenaarden. Voor vragen en overige informatie kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Woont u in ons leveringsgebied? Dan kunt u eenvoudig meteen bestellen via de bestelpagina. Woont u buiten het leveringsgebied? Stuur dan uw productkeuze en gegevens (naar verkoop@jgvanoudenaarden.nl) en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte krijgt thuisgestuurd.

Heeft u tuinaarde nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.