In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de buurt van Barendrecht, Rotterdam, Spijkenisse of Schiedam om tuinaarde te bestellen? Zandhandel J. G. van Oudenaarden uit Oostvoorne is uw partner! In ons assortiment bieden we diverse soorten zand aan voor allerlei doeleinden. Zo kunt u via onze webshop tuinaarde per kuub of los gestort bestellen voor bijvoorbeeld het creëren van grondbordes of een egaal gazon. Wij adviseren u graag over de hoeveelheid tuinaarde dat u nodig zal hebben of over welk type zand het beste past bij uw project.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Tuinaarde en andere grondproducten van hoogwaardige kwaliteit bestellen

Tuinaarde kunt u bestellen voor diverse werkzaamheden bij u in de tuin. Zo is het product zeer geschikt voor het egaal ophogen van uw tuin of border en het verbeteren van de structuur van de grond. Wanneer u tuinaarde bestelt bij onze zandhandel, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en weet u iedere tuinklus tot een goed einde te brengen. Onze tuinaarde biedt een stevige en egale basis, waardoor u zonder zorgen aan de slag kunt met uw project. Bereken de hoeveelheid tuinaarde dat u moet bestellen voor uw klus en plaats vandaag nog uw bestelling. In ons aanbod vindt u naast tuinaarde nog veel meer soorten zand- en grondproducten waarover wij u graag adviseren. Denk bijvoorbeeld aan:

Deze soorten zand en grondproducten hebben elk hun eigen kwaliteiten die goed inzetbaar zijn bij diverse projecten. Ontdek ons assortiment en bestel al uw benodigdheden in één keer!

Maak gebruik van het contactformulier indien u vragen heeft

Wilt u tuinaarde bestellen voor uw project of klus in de tuin? Bekijk of uw gewenste locatie valt binnen ons brede leveringsgebied. Is dit niet het geval? Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel voor direct contact met een van onze medewerkers naar 0181-262095. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de levering van uw bestelling? Dan kunt u natuurlijk ook e-mailen naar info@jgvanoudenaarden.nl.

Bel ons

Mail ons