Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuinaarde Schiedam

Bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden koopt u een big bag tuinaarde in de regio Schiedam altijd tegen een voordelige prijs. Tuinaarde bestellen bij ons kent vele voordelen. Wij leveren de tuinaarde namelijk naar keuze of in een big bag (inhoud één kubieke meter) of wij storten de tuinaarde los.

Een handige big bag tuinaarde voor uw nieuwe tuin

Naast het feit dat de levering door ons in de regio Schiedam zonder bezorgkosten is (zie het leveringsgebied en de prijslijst die geldt voor dit gebied), voorkomt u hiermee ongemakken als het huren van een aanhangwagen en vuile bestrating. Zo hoeft u het vervoer (met alle bijbehoren ongemakken) niet zelf te regelen. Wist u dat één big bag of één kubieke meter tuinaarde al genoeg is om 10 vierkante meter tuin met 10 cm op te hogen? Bestel dus meteen een big bag tuinaarde bij ons en profiteer zo spoedig mogelijk van uw nieuw aangelegde tuin. Wij leveren, tegen vergoeding, ook bij onze klanten buiten de regio Schiedam. Ook voor andere producten, zoals teelaarde en tuingrond kunt u bij ons terecht.

Bestellen doet u eenvoudig online

Een big bag tuinaarde bij ons bestellen is extra voordelig als u in (de buurt van) regio Schiedam woont, wij rekenen dan namelijk geen bezorgkosten. Ook als u buiten deze gebieden woont, zijn wij u graag van dienst. In dat geval kunt u het beste een e-mail sturen naar info@jgvanoudenaarden.nl, met de gewenste grondstoffen en uw gegevens. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Woont u wel in de buurt? Plaats dan meteen een bestelling via deze bestellijst. Heeft u vragen? Bel dan even naar 0181-262095. Wij staan graag voor u klaar.

Heeft u tuinaarde nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.