In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

Tuingrond bestellen in de omgeving van Spijkenisse doet u tegen spotprijzen bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé betrouwbare handelspartner als u tuinzand wilt bestellen. Voor tuingrond bestellen tegen lage prijzen, maakt u gebruik van onze uitstekende service.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Tuingrond bestellen en aan huis laten leveren in Spijkenisse

Tuingrond bestellen in de buurt van Spijkenisse doet u simpel en snel via onze website. De tuingrond is uitermate geschikt voor grondborders, tuin of gazon en kan per kuub geleverd worden in een big bag of los gestort worden. Dit allemaal op een locatie naar keuze, zodat u snel en efficiënt weer verder kunt met uw (tuin)project. U kunt tuinzand bestellen en laten leveren zonder extra bezorgkosten binnen ons leveringsgebied. Wilt u tuinzand bestellen, maar valt uw woonplaats niet in ons leveringsgebied? Dat is geen enkel probleem! Stuur ons uw keuze en gegevens door en wij sturen u een offerte. In onze algemene prijslijst staan de prijzen die wij voor de woonplaatsen binnen ons leveringsgebied hanteren. Waar u ook woont, als u besluit tuinzand bij ons te bestellen, bent u verzekerd van levering aan huis. Ook als u niet in de omgeving van Spijkenisse woont, kunt u bij ons tuingrond bestellen en laten leveren tegen gunstige prijzen.

Hoe kunt u bestellen?

Woont u in ons leveringsgebied? Dan kunt u eenvoudig meteen bestellen via de bestelpagina. Woont u buiten het leveringsgebied? Stuur dan uw productkeuze en gegevens en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte krijgt thuisgestuurd waarmee u bij ons tuinzand kunt bestellen tegen lage prijzen.

Neem contact op voor meer informatie

Tuingrond of ander zand, zoals metselzand, bestellen tegen zeer gunstige prijzen in de omgeving van Spijkenisse (maar ook daarbuiten!) doet u eenvoudig bij Zandhandel J.G. van Oudenaarden. Voor vragen als u tuinzand wilt bestellen en voor overige informatie kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 0181 – 262095. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@jgvanoudenaarden.nl.

teelaarde

Bel ons

Mail ons