0181 - 2620 95 info@jgvanoudenaarden.nl

Boerenerf grind

Boerenerf grid van een betaalbare topkwaliteit.

Metselzand

Metselzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond van een betaalbare topkwaliteit.

Straatzand

Straatzand van een betaalbare topkwaliteit.

Tuingrond

Tuingrond bestellen doet u bij Zandhandel van Oudenaarden. Wij beschikken over een groot aanbod topkwaliteit producten die u bij ons kunt kopen tegen een scherpe prijs. Plaats vandaag nog uw bestelling. U kunt bij ons contant afrekenen of vooraf op rekening. Wel zo eenvoudig!

Keuze uit diverse soorten tuingrond

Het is zover. U gaat de tuin onder handen nemen. Een keuze voor goede tuingrond is het halve werk. Uiteraard bestelt u dat bij ons! U kunt bij ons een keuze maken uit diverse soorten tuingrond geleverd in een bigbag of los gestort. Ons tuingrond is geschikt voor grondborders van uw tuin of gazon. Onze prijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Indien gewenst kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen zodat u een goed beeld krijgt van de kosten.

Meer informatie en contact

Wij leveren de tuingrond van uw keuze zo dicht mogelijk bij de door u opgegeven locatie. Wist u dat wij ook uw vertrouwde adres zijn voor het leveren van onder meer straatzand, boerenerf grind en grijs Ardenner split? Neem voor meer informatie over onze bestel- en leveringsvoorwaarden gerust contact met ons op door tijdens kantooruren te bellen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0181-262095.

Heeft u tuingrond nodig?

Wie is de klant en neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk antwoord te geven op uw bericht.

J.G. van Oudenaarden
Kleidijk 14A
3233 LK Oostvoorne

T 0181-262095
M 06-22420878
F 0181-262885

Liever afhalen?

U kunt het zand ook zelf komen afhalen, hiervoor gelden scherpere prijzen! Klik hier voor meer informatie wat betreft afhalen.