In big bags of losgestort
Gratis verzending
Locatie naar keuze

Wilt u tuinzand bestellen voor uw project? Zandhandel J. G. van Oudenaarden is gespecialiseerd in het aanbieden van onder meer hoogwaardig tuinzand. Vanuit onze locatie in Oostvoorne voorzien wij allerlei soorten klanten dankzij een zeer uitgebreid assortiment aan zand en grond. Daarnaast bestelt u via onze webshop al uw benodigdheden, denk bijvoorbeeld aan drainagebuizen, eindkappen, klikmoffen of T-stukken. Onze specialisten voorzien u graag van professioneel advies.

  • Geschikt voor uw metselspecie of voegspecie.
  • Per kuub los gestort zo dicht mogelijk op de door u aangegeven locatie
  • Prijzen zijn afhankelijk van de te bestellen hoeveelheid,zie daarvoor onze prijslijst.

Tuinzand van uitstekende kwaliteit bestellen

Het bestellen van tuinzand is een optie voor het creƫren van grondbordes, projecten in de tuin of het vormgeven van uw gazon. Bij onze grond- en zandhandel bent u verzekerd van aantrekkelijk geprijsde tuinaarde van de hoogste kwaliteit. Geef bij het bestellen aan op welke locatie uw tuinzand geleverd moet worden en wij doen ons uiterste best om de bestelling zo dichtbij mogelijk af te leveren. Wanneer u tuinzand wilt bestellen, leveren we dit vaak met een knijperauto. Dit maakt het namelijk mogelijk om het zand over uw schutting te tillen. In ons assortiment vindt u naast tuinzand ook:

Bestel per kuub of laat het zand los op uw locatie storten

Ontdek ons assortiment om tuinzand te bestellen per kuub of bijvoorbeeld los gestort bij u in de tuin. Bekijk of uw locatie binnen ons leveringsgebied valt of neem contact met ons op om een offerte op te laten stellen. Bel naar 0181-262095 of stuur een e-mail met al uw vragen naar info@jgvanoudenaarden.nl. U kunt ook contact met ons opnemen indien u vragen heeft over het product of de levering.

Bel ons

Mail ons